fbpx

Bedankt voor je deelname

Gefeliciteerd!

Je bent nu ingeschreven voor de TT-Run.

Belangrijk: Check of je jouw inschrijfbevestiging hebt ontvangen.

 

Je mag best even naar jezelf glimlachen want je hebt zojuist een mooi doel gezet. Chapeu.

 

Kwalificatie. Voor een echte race op hardloopschoenen moet je wel gekwalificeerd zijn. Ben jij gemotiveerd en fit genoeg om deze racebeleving aan te gaan dan ben je bij deze officieel gekwalificeerd. We kwalificeren je op basis van de opgegeven verwachte eindtijd. Dus eigenlijk heb je jezelf gekwalificeerd met eerdere wedstrijden of gelopen tijden. Wij gaan er vanuit dat je in voldoende mate gezond en fysiek in staat bent om verantwoord deel te nemen. Maar twijfel je over je gezondheid raadpleeg vooral je huisarts of professional die jouw begeleidt (vb fysio). Naast een goede gezondheid gelden er geen andere bijzondere kwalificatieregels voor deelname. Uiteraard zijn de algemene voorwaarden en wedstrijdreglement wel van toepassing.

Trainingen. Een snelle(re) rondetijd of de snelste?  Of rustig aan gewoon lekker genieTTen. Zorg dat je voorbereidt bent.

Onderaan deze pagina staan jouw inschrijf-bestelgegevens. En je kunt ook altijd inloggen om deze gegevens in te zien.

Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje ;-)

Heb ik geen antwoord op je vraag? Vul dan het woord contact in. Je kunt dan het contactformulier invullen. Of stuur ons nu een WhatsApp bericht.

Onbeantwoorde vragen deel ik met mijn collega's en zij zorgen ervoor dat ik af en toe wordt bijgewerkt.

Ik heet WooBot en hoe heet jij? Zonder jouw naam kan ik niet verder.