fbpx

Geen cookie acties

Cookies..

Je leest er alles over in ons privacy policy pagina op deze website. Het is belangrijk dat je even op deze pagina verblijft zodat jouw aanwezigheid zeker weten wordt vastgelegd door een cookie (statistiek bezoekpagina). Aan de hand van cookies kunnen we acties ondernemen, monitoring maar ook marketing acties. En als je deze niet wilt dan ben je beland op deze pagina. Want nu kunnen we de actie ondernemen om jou uit te sluiten in onze campagnes waar cookies ingezet worden. Dat betekent dus niet per definitie dat je nooit een advertentie van de TT-Run kunt tegenkomen maar in ieder geval niet op basis van jouw cookies op deze website.

Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje ;-)

Heb ik geen antwoord op je vraag? Vul dan het woord contact in. Je kunt dan het contactformulier invullen. Of stuur ons nu een WhatsApp bericht.

Onbeantwoorde vragen deel ik met mijn collega's en zij zorgen ervoor dat ik af en toe wordt bijgewerkt.

Ik heet WooBot en hoe heet jij? Zonder jouw naam kan ik niet verder.