fbpx

Alternatieve TT-Run

23,0025,00 inclusief btw

Deelname voor iedereen die niet aan de reguliere TT-Run wil of kan meedoen. Dit kán aangepast sporten zijn maar ook ‘gewoon anders’ bijvoorbeeld op skates of skeelers. Het TT Circuit is voor iedereen! #SamenActiefVooruit

Dagbesteding- en zorginstellingen komen in aanmerking voor reductie op de standaardprijs en gratis begeleiders. En kunnen zich met cliënten per groep in een keer aanmelden via het klantenservice contactformulier. Uiteraard nemen we dan contact op voor de praktische afstemming.

Wissen

Vul je chipcode zonder (-) koppelstreepje in als je met eigen (geel/groene) chip deelneemt

Startnummertekst

Personaliseer jouw racelicentie met je eigen startnummertekst van maximaal 10 karakters.

Naam deelnemer * 

Vul hier de naam van de deelnemer in die met dit startnummer gaat deelnemen.

Geslacht en geboortejaar deelnemer * 

Vul het geslacht en geboortejaar in van de deelnemer die bij deze inschrijving behoord. Indien van toepassing worden deze gegevens gebruikt voor de uitslagen verdeling in man/vrouw en leeftijdscategorieën.

Verlenging annuleringsmogelijkheden

Verleng de mogelijkheden van de annulering- en restitutievoorwaarden tot 10 juni

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Contact- persoonsgegevens

Jouw inschrijving(en) overzicht:

Product
Aantal
Bedrag
Subtotaal exclusief reductie- kortingen 0,00
Totaal (bedrag te betalen): 0,00

De bestel- inschrijfgegevens worden gebruikt om de inschrijving(en) en bijbehorende deelname aan de TT-Run te verwerken zoals bijvoorbeeld voor het afhalen van je startpakket, de uitslagen en informatie via email met als doel jouw deelname zo prettig mogelijk te laten verlopen. Een aantal instellingen kun je persoonlijk nog wijzigen. En je ontvangt een email waarmee je ten alle tijde alle persoonlijke gegevens kunt laten verwijderen. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens vind je op onze privacybeleid pagina (opent in een nieuw tabblad).