fbpx

Racelicentie 2022 🏁

0,0025,00 inclusief btw

TT-Run op 18 juni 2022 – TT Circuit Assen

  • Gelimiteerde en láátste editie.
  • Alles inbegrepen (parkeren, toegang GrandPrix TT Circuit inclusief publiek, de officiële racebaan, tijdsregistratie, sanitair en overige deelnemersvoorzieningen zoals een medaille)
  • Onepage inschrijfpagina (ook mobiel)
  • Vul de gegevens van de deelnemer in
  • Meerdere deelnemers? Vul de eerste deelnemer in, voeg toe via verwerk inschrijving button, wacht op verwerking en controleer. Vul daarna de gegevens van de volgende deelnemer in (overschrijven of pagina verversen)
  • Vul de gegevens in van degene de inschrijving verricht en betaald
  • Controleer alle gegevens in het overzicht
  • Lees en accepteer de algemene voorwaarden en wedstrijdreglement.
  • Rond de betaling af
Wissen

Voornaam- en achternaam deelnemer * 

Voornaam deelnemer

Achternaam deelnemer

Geslacht en geboortejaar * 

Vul het geslacht en geboortejaar in van de deelnemer die bij dit startnummer behoord. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitslagen verdeling in man/vrouw en leeftijdscategorieën.

Verwachte finishtijd * 

Jouw verwachte finishtijd óf snelste rondetijd in hele minuten. Dit mag een streeftijd of eerder behaalde finishtijd zijn. Voor alle tijden vanaf 1 uur en 39 minuten vul je het getal 99 in.

Ik loop hard?

Neem jij deel namens de online Ik loop hard community?

Heb je een kortingscode? Klik hier om je code in te vullen

Contact- persoonsgegevens

Jouw inschrijving(en) overzicht:

Product
Aantal
Bedrag
Subtotaal exclusief reductie- kortingen0,00
Totaal (bedrag te betalen):0,00
  • Het lijkt erop dat er geen betaalmethoden beschikbaar zijn voor je staat. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt of op zoek bent naar alternatieve mogelijkheden.

De bestel- inschrijfgegevens worden gebruikt om de inschrijving(en) en bijbehorende deelname aan de TT-Run te verwerken zoals bijvoorbeeld voor het afhalen van je startpakket, de uitslagen en informatie via email met als doel jouw deelname zo prettig mogelijk te laten verlopen. Een aantal instellingen kun je persoonlijk nog wijzigen. En je ontvangt een email waarmee je ten alle tijde alle persoonlijke gegevens kunt laten verwijderen. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens vind je op onze privacybeleid pagina (opent in een nieuw tabblad).

Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje ;-)

Heb ik geen antwoord op je vraag? Vul dan het woord contact in. Je kunt dan het contactformulier invullen. Of stuur ons nu een WhatsApp bericht.

Onbeantwoorde vragen deel ik met mijn collega's en zij zorgen ervoor dat ik af en toe wordt bijgewerkt.

Ik heet WooBot en hoe heet jij? Zonder jouw naam kan ik niet verder.