fbpx
Coronaproof!

Startnummer all inclusive 2021

25,00 12,50 inclusief btw

Deze inschrijving is onderhevig aan toekomstige corona- overheidsmaatregelen. En daarom onder voorbehoud tot het moment dat de overheid toestemming geeft uiterlijk 1 juni 2021. Sta je ingeschreven? Dan heb je op volgorde van inschrijving recht op deelname tot het toegestane aantal.
 LET OP: Er zijn specifieke corona voorwaarden van toepassing *
 • Indien deelname op het TT Circuit wordt toegestaan betaal je in combinatie met de verplichte bijdrage het reguliere inschrijfgeld (25,-). Zo niet? Dan kun je 12,50 restitutie terug ontvangen én krijg je jouw startnummer en medaille thuis gestuurd.
 • Deelname is altijd op basis van de geldende corona maatregelen en/of voorwaarden die hier door de overheid aan worden verbonden.
  • Dit kán betekenen dat je wordt ingedeeld in een nader te bepalen tijdslot en/of verplicht een corona toegangstest moet overleggen.
  • Er gelden dit jaar geen kortingsacties omdat we er vanuit gaan dat er een beperkt aantal deelnemers kan meedoen.
 • Simpele onepage inschrijving in 2 minuten (ook mobiel)
 • Vul de gegevens van de deelnemer in
 • Vul de gegevens in van degene die inschrijft en betaald (of login)
 • Controleer alle gegevens in het overzicht
 • Lees en accepteer de algemene voorwaarden en wedstrijdreglement
 • Schrijf je iemand anders in breng deze dan hiervan op de hoogte
 • Rond de betaling af
Wissen

Voornaam- en achternaam deelnemer * 

Voornaam deelnemer

Achternaam deelnemer

Geslacht en geboortejaar * 

Vul het geslacht en geboortejaar in van de deelnemer die bij dit startnummer behoord. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitslagen verdeling in man/vrouw en leeftijdscategorieën.

Verwachte finishtijd * 

Jouw verwachte finishtijd in hele minuten. Dit mag een streeftijd of eerder gelopen finishtijd zijn. Voor alle tijden vanaf 1 uur en 39 minuten vul je het getal 99 in.

Startnummertekst

Kies (vrijblijvend) je eigen startnummertekst in plaats van je voornaam. Let op: geen speciale tekens anders dan letters en cijfers. Deze worden niet correct afgedrukt.

Ik loop hard?

Neem jij deel namens de online Ik loop hard community?

Heb je een kortingscode? Klik hier om je code in te vullen

Contact- persoonsgegevens

Jouw inschrijving(en) overzicht:

Product
Aantal
Bedrag
Subtotaal exclusief reductie- kortingen0,00
Totaal (bedrag te betalen):0,00
 • Je kunt alleen via Ideal de betaling afronden.

De bestel- inschrijfgegevens worden gebruikt om de inschrijving(en) en bijbehorende deelname aan de TT-Run te verwerken zoals bijvoorbeeld voor het afhalen van je startpakket, de uitslagen en informatie via email met als doel jouw deelname zo prettig mogelijk te laten verlopen. Een aantal instellingen kun je persoonlijk nog wijzigen. En je ontvangt een email waarmee je ten alle tijde alle persoonlijke gegevens kunt laten verwijderen. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens vind je op onze privacybeleid pagina (opent in een nieuw tabblad).

Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje 😅

Heb ik geen antwoord op je vraag? Vul dan het woord contact in. Je kunt dan het contactformulier invullen. Of stuur ons nu een WhatsApp bericht.

Onbeantwoorde vragen deel ik met mijn collega's en zij zorgen ervoor dat ik af en toe wordt bijgewerkt.

Ik heet WooBot en hoe heet jij? Zonder jouw naam kan ik niet verder.