fbpx

Virtuele TT-Run – ivm corona

10,00 inclusief btw

N.a.v. de noodzakelijke maatregelen die begrijpelijk door de overheid zijn gesteld in verband met corona hebben we dit jaar de Virtuele TT-Run.

 Als je al staat ingeschreven dan wordt je inschrijving automatisch omgezet naar de virtuele TT-Run. Ingeschreven deelnemers hoeven niet alsnog in te schrijven voor de virtuele TT-Run. Je ontvangt hierover een bericht.
  • De startnummers- en medailles worden op één adres per account toegezonden (deze vul je hieronder straks in bij contactgegevens).
 LET OP: Voor de Virtuele TT-Run geldt een datumwijziging naar zaterdag 27 en/of zondag 28 juni (ipv 20 juni). Dit is het TT Weekend waarin het TT Circuit namens Nederland officieel decor en gastheer was geweest voor de beste motorcoureurs met de MotoGP races. De reden voor deze wijziging heeft voornamelijk te maken met de levering van de medailles. De levering vindt normaal vlak voor de TT-Run (20 juni) plaats en we kunnen nu nog lastig inschatten of we deze op tijd met onze vrijwilligers ingepakt en opgestuurd krijgen. Want zonder startnummer als racelicentie en medaille is er natuurlijk geen race 🏁
Heb je een kortingscode? Klik hier om je code in te vullen

Contact- persoonsgegevens

Jouw inschrijving(en) overzicht:

Product
Aantal
Bedrag
Subtotaal exclusief reductie- kortingen0,00
Totaal (bedrag te betalen):0,00

De bestel- inschrijfgegevens worden gebruikt om de inschrijving(en) en bijbehorende deelname aan de TT-Run te verwerken zoals bijvoorbeeld voor het afhalen van je startpakket, de uitslagen en informatie via email met als doel jouw deelname zo prettig mogelijk te laten verlopen. Een aantal instellingen kun je persoonlijk nog wijzigen. En je ontvangt een email waarmee je ten alle tijde alle persoonlijke gegevens kunt laten verwijderen. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens vind je op onze privacybeleid pagina (opent in een nieuw tabblad).

Click to access the login or register cheese