fbpx

Virtuele TT-Run – ivm corona

10,00 inclusief btw

N.a.v. de noodzakelijke maatregelen die begrijpelijk door de overheid zijn gesteld in verband met corona hebben we dit jaar de Virtuele TT-Run.

  • De startnummers- en medailles worden op één adres per account toegezonden (deze vul je hieronder straks in bij contactgegevens).
 De inschrijving is tijdelijk heropent en sluit woensdag 10 juni om 10.00 uur.

 

Meld je aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan een bericht zodra er weer ingeschreven kan worden. Let op: dit is géén reservelijst.

Heb je een kortingscode? Klik hier om je code in te vullen

Contact- persoonsgegevens

Jouw inschrijving(en) overzicht:

Product
Aantal
Bedrag
Subtotaal exclusief reductie- kortingen0,00
Totaal (bedrag te betalen):0,00
  • Je kunt alleen via Ideal de betaling afronden.

De bestel- inschrijfgegevens worden gebruikt om de inschrijving(en) en bijbehorende deelname aan de TT-Run te verwerken zoals bijvoorbeeld voor het afhalen van je startpakket, de uitslagen en informatie via email met als doel jouw deelname zo prettig mogelijk te laten verlopen. Een aantal instellingen kun je persoonlijk nog wijzigen. En je ontvangt een email waarmee je ten alle tijde alle persoonlijke gegevens kunt laten verwijderen. Meer informatie over de verwerking van jouw gegevens vind je op onze privacybeleid pagina (opent in een nieuw tabblad).

Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje ?

Heb ik geen antwoord op je vraag? Vul dan het woord contact in. Je kunt dan het contactformulier invullen. Of stuur ons nu een WhatsApp bericht.

Onbeantwoorde vragen deel ik met mijn collega's en zij zorgen ervoor dat ik af en toe wordt bijgewerkt.

Ik heet WooBot en hoe heet jij? Zonder jouw naam kan ik niet verder.