#Omdat Jouw Motor Een Hart Is

Je bent geen robot of een gevoelloos mens waarin een motor draait om te blijven leven. Jouw motor is een hart en heeft daarmee emoties, gevoelens en betekenis nodig met als doel iets terug te geven voor al het moois je hier op de wereld samen kunt beleven en doen.

De TT-Run is een boodschap voor iedereen. En jij bepaald zelf of je hieraan actief wilt deelnemen. Wij kunnen slechts drie dingen garanderen:

1. Jij krijgt een onvergetelijke hardloopervaring op een te gekke locatie in een gezellige en goed georganiseerde belevingswereld met de TT races als thema;
2. Je steunt daarnaast direct onze maatschappelijke activiteiten zoals de alternatieve TT-Run voor deelnemers met een beperking die zonder de reguliere TT-Run niet kan bestaan, de gratis basisscholen competitie en de ontwikkeling van studenten die het evenement als leer-praktijkervaring gebruiken op MBO en HBO niveau;
3. We delen ons hart op de Startgrid van het TT Circuit en daarmee ook de letterlijke en figuurlijke beweging en vooruitgang die we met de TT-Run maken. #Ready? Set.. GO!!

Hopelijk begrijp je inmiddels wat jou deelname betekent. Dus ja we doen net zoveel en misschien wel meer als anderen ons best om jou te laten deelnemen met het enige verschil dat je bij de TT-Run niet alleen kan hardlopen maar vooral samen met ons ook nog eens hart vooruit gaat!

Terug naar Manifest