#Samen Actief Vooruit

De TT-Run wil graag samen met jou actief vooruit. Letterlijk en figuurlijk!

#SamenActiefVooruit is de uitkomst van onze ‘why’. Het antwoord op de vraag waarom we (willen) bestaan of eigenlijk waarom we ons hart willen maken voor wat we doen. De bezieling om vooral samen vooruit te gaan betekent dat we zoveel mogelijk hardlopers bij elkaar brengen voor een gezamenlijke start. De start van de TT-Run staat daarmee ook symbool voor de #hartstilstand op Pole Position. Samen stil staan bij het hart als onze motor om vervolgens hard vooruit te gaan en zo ook symbolisch met ons hart voor een duurzame toekomst te racen.

Naast de reguliere TT-Run organiseren we ook de alternatieve TT-Run. Want wie heeft tegenwoordig niet een ‘eigen beperking’ fysiek of mentaal als uitdaging in het dagelijks leven. Gelukkig kun je met deze beperking nog aardig meedoen in de maatschappij. Voor een kleine groep geldt dat niet en deze groep heeft aanpassing van ons nodig. We organiseren daarom een ochtendprogramma voor mensen met een maatschappelijke achterstand zoals een beperking in fysieke- mentale en zelfs financiële zin. Met organisaties die dagbesteding of anderszins bij deze doelgroep een begeleidende rol vervullen organiseren we samen de alternatieve TT-Run.

In ons geval is het TT Circuit uitermate geschikt qua infrastructuur om letterlijk ruimte te geven aan de specifieke behoefte(n) die nodig zijn. Zo lossen we samen weer een deel van dit maatschappelijke probleem op door de TT-Run voor iedereen toegankelijk te maken en zo actief de TT beleving te delen. Dit betekent geen economische winst maar wel maatschappelijke betekenis en voldoening! Deelname wordt zo goedkoop mogelijk aangeboden en de kosten mede gedekt uit een bijdrage van jouw inschrijfgeld en de extra inzet van onze vrijwilligers.

Hetzelfde geldt voor de basisscholen uit de omstreken van Assen. Kinderen aan dit onderdeel kunnen gratis deelnemen aan de Mini TT-Run. Deelname vanuit het voorgezet onderwijs ontvangt een reductie van 50%.

Terug naar Manifest