fbpx

Tasty Basics

Finishers

Het voedzame reepje


De repen van TastyBasics zijn het gezonde alternatief voor tussendoortjes. Lekker krokant, zonder toegevoegde suiker! Gemaakt op basis van onbewerkte ingrediënten, zoals noten en pitten. Propvol vezels en eiwitten.
Minder koolhydraten, meer échte voeding

Bij TastyBasics willen wij gezond en voedzaam eten gemakkelijk maken. Sterker nog, gezond voedzaam eten zou heel normaal moeten zijn. De simpele oplossing voor deze moeilijke opgave hebben wij gevonden in het gebruik van onbewerkte ingrediënten. Wij gebruiken noten, zaden, pitten, peulvruchten, groenten en fruit in zijn geheel. Suikers worden nooit toegevoegd. Wij ontwikkelen daarmee ontbijt- en lunchproducten die altijd vezelrijk, eiwitrijk en koolhydraatbewust zijn. Dit maakt alle TastyBasics producten op en top voedzaam. Dit voedt beter, smaakt beter en voelt beter. Wie wil dat nou niet?

Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje ;-)

Heb ik geen antwoord op je vraag? Vul dan het woord contact in. Je kunt dan het contactformulier invullen. Of stuur ons nu een WhatsApp bericht.

Onbeantwoorde vragen deel ik met mijn collega's en zij zorgen ervoor dat ik af en toe wordt bijgewerkt.

Ik heet WooBot en hoe heet jij? Zonder jouw naam kan ik niet verder.