fbpx

Geboren uit noodzaak door de corona crisis hebben we besloten deelnemers tot 1 juni jl. de gelegenheid te geven dat we het startnummer en medaille verzenden. En sinds deze periode wordt deze nieuwe vorm van deelname ‘Virtueel Running’ genoemd en in ons geval omgedoopt tot de Virtuele TT-Run.

Dat de gevolgen van corona ook de TT-Run organisatie en het evenement flink heeft geraakt mag duidelijk zijn. Maar nog duidelijker staat voor ons vast hoe warm we zijn geholpen door vele deelnemers, vrijwilligers die elkaar sterk houden en leveranciers en stakeholders die vanuit betekenis benaderd ons supporten. Onze dank is groot!

Hieronder volgt informatie over de virtuele TT-Run voor dit jaar:

  • Deelname is vrijblijvend. Je bent niet verplicht om deel te nemen als je gewoon graag een startnummer en medaille als herinnering wilt ontvangen. Dit geldt vooral voor de deelnemers die zich in eerste instantie (voor 10 mei) hebben aangemeld voor de reguliere TT-Run en niet specifiek voor de Virtuele TT-Run.

Doe je mee? Dan zijn dit de (advies) spelregels:

  • Afstand op basis van het TT Circuit. Kies een afstand die (ongeveer) gelijk is aan: One Lap – 4,4km | Two Laps – 8,8km | Three Laps – 13,2km.
  • Data. Tussen 20 juni (de officiële datum van de reguliere TT-Run) tot en met 28 juni (einde TT). Advies is om in het weekend van 27 en 28 juni jouw eigen TT-Run te rennen. Je hebt dan ook je startnummer en medaille binnen! Dus speld je startnummer op voor je gaat rennen en verdien je medaille.
  • Tijdsregistratie. Niet verplicht. Je kunt een mobiele app gebruiken die jouw hardloopronde registreert. Vaak ook nog met een mooie afbeelding erbij van jouw stratencircuit, snelheid en tijd. Maar je kunt ook een leuke foto maken van jouw hardloopbeleving als TT-Runner. Vb. van de start-finish of iets anders en deze posten op Facebook of Instagram door de TT-Run te taggen: #ttrunassen Vermeld daarbij jouw eigen geregistreerde tijd.
  • Controle. Daar doen we niet aan. We organiseren de virtuele TT-Run vanuit ons hart als motor van verbinding en stimulans (passie). We gaan er vanuit dat jouw deelname uit motivatie komt en we jouw hart hiermee stimuleren om hard te rennen 😉 Niets meer niets minder.
  • Startnummer en medaille. Omdat de medailles normaliter in de week voorafgaand aan de TT-Run geleverd worden is het onzeker of we deze na ontvangst tijdig kunnen inpakken en versturen met de post en voor zaterdag bezorgd krijgen. Ook heeft corona invloed op de (on-)zekerheid van levering vandaar dat we uit voorzorg hebben gekozen voor het weekend van 27 en 28 juni. Dat sluit heel mooi aan op de officiële dagen (TT weekend) waarop de MotoGP haar races zou hebben verreden. We verwachten dat alle startnummers en medailles op woensdag 24 juni bezorgd zijn.
  • Deelname? Deelnemers die zich voor 10 mei hebben ingeschreven voor de reguliere TT-Run konden tot 1 juni de adresgegevens invullen in het klantaccount om zo een startnummer en medaille te ontvangen. Na deze datum is er een specifieke inschrijving geweest voor de Virtuele TT-Run op basis van de laatste overgebleven medailles.
Click to access the login or register cheese

Hallo welkom op de TT-Run website. Ik ben een hulprobot dus geen chat. Maar ik heb wel de meeste antwoorden op veelgestelde vragen dus kom maar op! Ik heb alleen net hardgelopen dus ik zweet een beetje 😅

Ik spreek je graag persoonlijk aan en ben benieuwd naar je naam?